Diy-seizoenen

De zomer! Lekker vrolijk en lekker warm dus extra lang genieten van het warme weer! Hier wat leuke dingen om de zomer helemaal perfect te maken voor als je je verveelt of niks weet te doen je kunt alles samen of alleen doen!
Geniet van je zomer!(klik op het plaatje voor zomer diy)


 

De herfst! Alles heeft opeens een ander kleurtje van roze, blauw en groen verandert alles naar een gezellig volle warme sfeer zoals geel,oranje en rood. De herfst is niet het hele jaar en daar moet je gebruik van maken, de mooie dingen van de herfst zin bijzonder dus gebruik ze ook!
Hier staan een aantal dingen die je herfst alleen maar mooier maken!
De herfst is prachtig!(klik op het plaatje voor herfst diy)De winter! Lekker openhaardje aan met warme chocomelk! Of juist lekker actief zoals sneeuwballengevecht, schaatsen of sleeën.
Dit is de aller gezelligste periode maar ook heel koud maar dat kan juist heel leuk zijn dus blijf niet binnen zitten mokken om de kou maar maak plezier binnen en buiten. Hier zijn wat leuke ideeën om te doen!
Liefde+gezelligheid+lol+kou= De winter!!(klik op het plaatje voor winter diy)


De lente! Alles bloeit en groeit , er worden nieuwe lammetje geboren en de lente is begonnen! lekker vrolijk en om alles nog mooier te maken omdat je niks weet te doen heb ik hier een paar dingen
Lente is mooier dan mooi! ( klik op het plaatje voor lente diy)


Elegant Rose - Double Heart