Party time!


Een keer per jaar is het dan eindelijk zo ver. Je verjaardag! Daar hoort natuurlijk en feestje bij. Klinkt allemaal heel leuk, maar dan is er vaak nog één probleem. Wat ga je doen met je feestje? 

Je kan natuurlijk met z'n allen naar het zwembad, de bios of je kijkt thuis een film. Dat is allemaal superleuk, maar wordt het niet een keer tijd voor iets anders? Dat vind ik in ieder geval wel!!!!

Heb jij ook wel weer eens zin in iets anders? Dit helpt je misschien!

Ideeën voor een origineel, leuk en gezellig feestje:

1. Koken! Zelf je eten maken is hartstikke leuk en lekker! Als je gaat koken heb je wel een schort nodig. Koop voor iedereen een wit schort en textiel stiften. Je kan eerst je schort dan versieren hoe je het mooi vind. Als je gaat beginnen met koken, zorg er dan van te voren voor dat de nodige voorbereidingen al getroffen zijn. Zoals alle inkopen .Als je eten mislukt is niet zo erg, maar wel erg lachen! Zorg voor de zekerheid voor wat pizza's zodat als al het eten mislukt is, je gewoon wat pizza's in de oven kan gooien ;-P

2. Hou een fotoshoot! Iedereen die komt neemt haar favoriete kleding en accessoires mee. Op je feestje ga je dan mixen & matchen tot iedereen een perfecte outfit heeft. Daarna hou je een fotoshoot. Als je dat gedaan hebt kan je ook kleren uitzoeken me teen thema. Bijvoorbeeld groen, ouderwets of kleurrijk. Dat wordt echt gegarandeerd lachen!

3. Als 2 niet goed lukt omdat je niet genoeg (leuke) kleren hebt, kan je ze natuurlijk ook zelf maken. Je zorgt voor wat oude kleren (je kan ook witte shirts kopen) en stukjes stof, textiel-stiften, en andere leuke dingetjes die je kan gebruiken om je kleren te versieren. Je kan de shirts voor jezelf maken, 
maar ook voor een van je vriendinnen. Iedereen maakt er dan een voor een ander. Je hoeft dit 
trouwens niet met een shirt te doen. Het kan ook met een kussensloop of broek. 

Hebben jullie zelf ook nog leuke ideeën voor een feestje?
Mail het naar saffier.fm@gmail.com of zet het in ons gastenboek.
Elegant Rose - Double Heart