diy: Paraplu pimpen!!


Regen, regen en nog eens regen , dat hoort nou echt bij de herfst!
Leuk is het niet want dan worden je haren weer helemaal verpest en je gaat stinken en zo zijn er nog genoeg redenen. Een capuchon is ook geen optie! dus een paraplu! niet alle paraplu's zijn even mooi dus kan je ze pimpen naar je eigen style!

MATERIALEN:
etiketten (ik gebruikte 4.25 "x 5.5" vellen Avery etiketten), mes, liniaal, snijmat, waterdichte verf, stencil spons, paraplu

Stap 1:
Gaat nu je stencils maken:
Bepaal het patroon wat je wilt gebruiken bv.hartjes en teken op een stuk van etiketten (zorg ervoor dat je extra ruimte heb tussen de figuren zodat er geen verf in het andere figuurtje komt ).  
Dan snij je de figuren eruit met een mes op een snijmat. Je kan verschillende figuren maken en je kan je stencil een paar keer gebruiken niet te vaak dus maak een reserve.Stap 2:
Je kan je paraplu verven.  Plaats je sjabloon op de paraplu op de plek waar je het wilt hebben. Giet een klodder verf op een oude plaat of bak en doe je spons in de verf. Breng vervolgens verf op de paraplu .

Werk  rond de paraplu, schilder een paneel per keer. Zodra alle panelen zijn geschilderds'nachts laten drogen voor gebruik.

Het is natuurlijk leuker om met hartjes of bloemetjes te werken het is wel wat moeilijker maar dan is je resultaat wel mooier!
Elegant Rose - Double Heart