Jewel bonbons


Jewel-bonbons uit de Giftguide
 Voor ± 15 bonbons
 
Nodig
250 g marsepein
2-3 chocoladerepen van 70 g (wit, melk, puur)
satéstokjes
eetbare strooiparels in verschillende formaten
doosje met deksel
roze vloeipapier

Snijd het stuk marsepein in blokjes, rondjes of steek er vormpjes uit. Smelt de chocola au bain-marie (zie tip).
Prik een blokje marsepein aan een satéstokje, dompel het in de gesmolten chocola en leg op een laagje bakpapier.
Haal het satéstokje eruit en druk  de strooipareltjes erin voordat de chocola gestold is.
Leg wat vloeipapier in het doosje en leg hier de bonbons op.


TIP
Au bain-marie: de beste manier om chocolade te smelten.
Vul een steelpan met een laag water, breng aan de kook en zet een hittebestendige kom bovenop de pan. Zorg dat de kom het water niet raakt. Doe de chocolade in de kom. Zorg dat het water tegen de kook aan blijft maar laat het niet koken en zorg dat er geen water bij de chocolade komt anders is de chocolade verpest. Laat de chocolade al roerende met een houten lepel smelten.
Elegant Rose - Double Heart